Vraag altijd naar onze beste prijs, er zijn altijd acties met speciale prijzen van bedrukte balpennen voor vragen zijn wij bereikbaar op het nummer 035 6020560 of op info@sheaffernederland.nl

De balpen met opdruk nog altijd het Nr. 1 reclame artikel of promotioneel product, het meest gebruikte promotionele product geschikt voor elke doelgroep.
Op zoek met een bepaald budget, vraag een offerte aan.

Dit is de site van pen en bedrukken.nl, we voorzien al uw balpennen met een logo of tekst. We bedrukken of graveren de pennen in 1 of meerdere kleuren, kleine en grote oplage.
U kunt bij ons balpennen met opdruk kopen in een kleine oplage, wij zijn een groothandel en verkopen ze ook online.

De balpennen zijn onderverdeeld in verschillende groepen, we leveren goedkope balpennen en luxe balpennen van strooipen tot relatiegeschenk.
Plastic pennen, hoogwaardig kunststof, metalen pennen, houten pennen maar ook aluminium pennen horen tot ons assortiment. 

Een pen laten maken in eigen PMS kleur kunnen we ook, maar dit is afhankelijk van de pen en aantal dus altijd op aanvraag ( bel 035 6020560 in Soest of mail info@penenbedrukken.nl).
We hebben ook een aantal pennen die supersnel te leveren zijn, zo hebben we een expres service waardoor we een selectie van schrijfwaren in 3 dagen kunnen leveren.

De genoemde prijzen zijn inclusief aanloopkosten en zeer scherp geprijst, het adres voor goedkoop pennen bedrukken met een snelle levertijd en een goede service.
We kunnen ook pennen bedrukken met een full colour logo of een foto, er bestaat ook een mogelijkheid om een eigen ( custom made clip ) te maken.

Kortom voor al uw goedkope strooipennen, beurspennen, promo pennen maar ook voor uw luxe pennen en natuurlijk ook merkpennen ( oa. BIC ® en Sheaffer®pennen ). Wij zijn de dealer van Bic® en Sheaffer® voor Nederland. 
De bedrukte balpen is nog altijd het best verkochte reclame artikel, nieuw zijn de touch pen, de stylos pen en de i pad pen ( de tabletpen ).

 

Sitemap